Wanneer je je vriendin ziet ballen met een ander… Temptation Island Afl. 8Vergeet niet te abonneren! Buiten Youtube kan je me ook op andere manieren volgen… Twitter: @RijkRainman Snapchat: @RijkHofman Instagram: …

Related Posts

43 thoughts on “Wanneer je je vriendin ziet ballen met een ander… Temptation Island Afl. 8

  1. Rijk, ik wil even gezegd hebben dat de interactie tussen jou en ons als kijkers echt iets unieks is en echt zo top is! Ik ken geen andere BN’er (😉) die op deze manier zijn video’s maakt. Hopelijk komt er op een dag een meet en great 😂🥳

  2. Zou Sonny ooit een lelijke val hebben gemaakt op zijn hoofd? Zou een hoop verklaren. Deze man gaat van ik ben geen opgever naar feestje vieren dat die weer single is binnen een periode van maximaal een uur…

  3. Ik snap nu eíndelijk waarom Sonny purpose zo apart uitsprak; hij bedoelde eigenlijk propose. HIJ WOU GODSAMME EEN HUWELIJKSAANZOEK DOEN *boem, kwartje is gevallen*

  4. Alles wat uit Sonny z'n mond komt zou ik willen commenten in hoofdletters
    'IK BEN GEEN OPGEVER' HAHAHAHAHAHAHAH GAAT IE ZN LEVENSPROJECT TERUGWINNEN VAN IEMAND DIE HAAR WEL REPSECTEERT?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *