SONNY KRIJGT EEN BOODSCHAP 🏝 TEMPTATION ISLAND LOVE OR LEAVE | KIJKEN ALS OUD-DEELNEMER | Afl. 7Volg me ook op Instagram: ——————— Temptation Island is weer begonnen. Het is te zien op Videoland. Temptation is wel …

Related Posts

36 thoughts on “SONNY KRIJGT EEN BOODSCHAP 🏝 TEMPTATION ISLAND LOVE OR LEAVE | KIJKEN ALS OUD-DEELNEMER | Afl. 7

 1. Haha grappig, omdat de focus nu op Sonny staat dit seizoen. Was ik helemaal vergeten hoe achterlijk jouw relatie was met Yasmine daar😂 jij heb je ook als een mafkees gedragen. En nu maak uitgerekend jij een reactie video.

 2. Ten eerste komt Sonny walgelijk over door constant te zeggen dat hij de zijwieltjes is van Jaydi en alsof hij haar heeft gemaakt etc. Zijn ego is te groot en hij moet zichzelf meer zelfreflectie geven. Hun relatie hing blijkbaar aan een draadje en ze hebben niet zomaar meegedaan aan dit programma . Jaydi was gwn loyaal gebleven en nadat ze zijn beelden heeft gezien hoe onrespectvol hij is geweest over haar en tegenover haar achter haar rug om toen d8 ze ook van:”fuck it, ik heb je niet nodig en kan beter krijgen.”

  Hopelijk zal Ricky haar gelukkig maken. Ik weet nog niet wat ik van die pretty Ricky moet vinden maar 1 ding is zeker dat Sonny nu keihard op zn bek vol met facings is gevallen door constant te hebben gedacht dat Jaydi niet zonder hem verder kan terwijl dat sowiezo wel kan.

 3. Thomas, weer een leuk verslag alleen… als je iets positiefs wil delen wat je aan Sonny opvalt, laat dan dat tikkie-dingetje er voortaan toch uit joh, er zijn 8 mensjes waarover je toch je vlog doet en ieder heeft zijn mindere en betere kanten waarover je wat zinnigs kunt zeggen. En het valt op dat je ineens vanaf deze week ook terugblikt nr jouw seizoen en jezelf veel vergelijkt met Sonny. Zonde! En waarom heb je nou zèlf geknipt in de videoboodschap van Jaydi aan Sonny, Thomas? Nu manipuleer jij ook de kijker…. als je objectief bent, laat je de hele boodschap van haar zien, en reageer je vervolgens daar dan op. hoi!

 4. Echt mee eens Thomas. Ik twijfelde echt of Jaydi nou pijn of fijn zei, want kon het echt niet geloven.. Daarnaast Karina die zegt dat 7 jaar lang een verspilling is. Dat kan gewoon niet waar zijn en is wederom zo lullig 😣

 5. Niet dat jaydi’s video de beste was maar als iemand over mij zou praten als sonny over haar praat had ik echt niet gepikt hoor.

 6. Die hele temptation gebeuren is allemaal bulshit je laat je relatie kappot maken door een programma amk zet gelijk je adres op tv

 7. I agree with you, Thomas. Isn't so neat of her way out. If he hurt for three years. I think that should make earlier

 8. Wie weet had jaydi maar een paar seconden ofzo, of is er geknipt 🤷🏼‍♀️ ik vind dat zij het netjes heeft gedaan. Ze had ook niks kunnen doen en gewoon met Ricky in bed kunnen duiken.

 9. Iemand moet Denise even terughalen van temptation island USA, Ik vind ook dat Sonny een best betere uitleg heeft verdient want zo via een video is niks.

 10. ik vond deze aflevering heftig maar ik snap dat jaydi er een punt achter wilde zetten met een boodschap zelf had het iets subtieler kunnen brengenen ze had genoeg tijd om de juiste worden gebruiken en je zit zolang relatie als het alleen maar slecht gaat wie weet is dit haar eerste keer wel wist hoe af wat maar ik vond het wel goed idee nu is het wel echt duidelijk en weet sony ook waar hij aan toe is dit eerste keer dat er video boodschap word gestuurd en normaal doen ze het gwn zonder boodschap te sturen

 11. Kan het niet zijn dat er een knip zit in het filmpje van Jaidy?
  Ik bedoel dan zegmaar:
  Lieve Sonny,
  (Allemaal lieve dingen)
  Maar
  De afgelopen jaren heb je me pijn gedaan.
  Snap je?

 12. Dat Jaydi zo’n boodschap plaatst is idd lullig, maar jij weet niet hoe hun relatie is geweest. Vind het wel bizar dat je Jaydi een bitch noemt en ondertussen Sonny loopt te verdedigen met Zn onaangename uitspraken. Wees blij dat ze het zo zegt, ze had ook net zo goed zoals Yasmin kunnen zoenen met Ricky in een beeld of meteen t bed induiken met Ricky zoals jou?! Dus dan vind ik dit beeld of boodschap wel echt redelijk mee vallen. Niets hiervan is niet lullig, kunnen wachten is ook niet fijn voor Jaydi , Sonny hield dr tegen. Ja sorry maar dan zou ik precies t zelfde doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *