Related Posts

44 thoughts on “KARINA GAAT LOS & GREG FLIPT 🏝 TEMPTATION ISLAND LOVE OR LEAVE | Afl. 11

 1. Ik denk dat eva gewoon heeel zenuwachtig was voor dat berichtje en daarom maar iets op las ze komt heel nerveus over en denk dat ze zich ongemakkelijk voelt met zoveel camera's

 2. Denk dat Eva vooral zo kil overkomt omdat ze heel onzeker is over haar communicatie, dat is natuurlijk ook de grootste reden dat ze er zijn. Volgens mij gewoon een meisje wat zich zo goed mogelijk wil verwoorden & bang is dat ze iets verkeerds zegt & daarom voorleest.
  Eerlijk gezegt vind ik Kevin's reactie wel echt heel heftig hoor. Stoom afblazen omdat je even boos bent oké, maar 'rot op man, ** op joh idioot' kan je volgens mij op geen enkel moment over je vriend/vriendin zeggen. (tenzij ze zo ver gaan als Karina misschien 🙄😅)

 3. Ik snap Karina wel. Wij weten niet wat voor relatie deze twee voor Tempa hadden, maar van wat ik zie verbaasd het mij niet dat ze elkaar niet gelukkig maken en dat Karina dit tijdens Tempa bevestigd krijgt

 4. Ik ben zo benieuwd hoe Karina naar zich zelf terug kijkt ik hoop echt dat ze beseft dat ze zich echt kut gedragen heeft zoon medelijden met Greg

 5. Ik heb je tijdje terug kritiek gegeven maar ik begin door tempa steeds meer jou en orpheo zijn denkwijze over vrouwen te begrijpen….

 6. Wacht niet vreemd gegaan je vingerde een andere meid dan je vriendin tijdens de relatie maar goed nee hoor dat zit niet op hetzelfde level van zoenen.

 7. Als ik eerlijk ben verdedig jij meer de mannen dan de vrouwen. En ja wat Karina doet is belachelijk. Maar Eva reageert in principe vrij nuchter op berichten en zegt steeds misschien valt en mee ofzoiets, terwijl Kevin heel flipt, omdat Eva hem 'Lieve Kevin' noemt. Hierbij zeg jij 'Ja je moet toch even stoom afblazen', maar dit is echt voor niks en hij zegt zelf steeds onze relatie is niet stabiel en zegt 'Zij voedt de relatie in haar eentje'. Maar als Eva zegt dat ze twijfelt en haar zelf aan het werken is, wordt hij boos, dit vind ik ook een beetje hypocriet.

 8. Thomas, vrouwen proberen elkaar te steunen, omdat ze in het zelfde schuitje zitten op dat moment. Ik heb juist bij jou het gevoel dat je elke man eruit probeert te lullen. Jij probeert steeds alles in een andere context te stoppen. Wat maakt het nou uit wanneer Kevin die uitspraken heeft gedaan? Het gaat erom dat hij zei dat hij doodongelukkig zou worden van die relatie. Ik meen het, ik vind je heel respectloos naar vrouwen als het om deze reacties gaat. Waarom zou Jaydi dit zeggen denk je? Omdat zij enorm veel pijn heeft ervaren in een toxic relatie. Het is echt heel gevaarlijk dat zij in een relatie zat met een narcist en ze dacht dat alle mannen zo zijn totdat ze Ricky ontmoette. En ze zei ook dat ze dus nooit naar iemand luisterde, maar ze probeert dus haar daarvoor te behoeden. Of het nou terecht is of niet, ik geloof niet dat ze dit doet om relaties te verpesten. Nier alle vrouwen zijn bitches hé, dat beeld heb je volgens mij van ons.

 9. Als iemand t ff niet zo goed weet wat die moet zeggen onder druk of wat dan ook. Vind ik het niet oke dat je partner dan zegt dat je de T*u kan krijgen…

 10. Karina, mag niet praten, Greg heeft letterlijk niet iets gedaan waar van je denkt nou dat kan echt niet daar gooi ik 7 jaar voor aan de kant, een paar opmerkingen misschien, maar veder niet vreemd gegaan ofzo. Karina is de gene die foute heeft gemaakt. En ik ben het met je eens dat Engels de hele tijd tussendoor is echt vervelend !!

 11. Karina is een typisch geval van “op een trein springen die maar 1 keer voorbij komt”. Ze denkt “in de echte wereld krijg ik never nooit zo’n jongen en nu is mijn kans”. Want zeg eerlijk; wie ziet Karina en Daryl qua uiterlijk op hetzelfde level? Als je heel hard bent, iemand als Karina zit normaal nooit in die league van jongens zoals Daryl qua uiterlijk dan, alleen op Tempa kan zoiets, en zoals we vaker in het verleden gezien hebben gaan sommige vrouwen dan voor de bijl…

 12. Ik snap sommige uitspraken echt niet want aan de andere kant krijgen ze sws dingen en uitspraken te zien en tuurlijk weet je dat er camera’s zijn ik snap dat het losser word maar ik denk gwn dat sommige mensen echt een paar hersencellen missen.

 13. Wanneer ga je een video maken met sophie milzink? Lijkt me leuk thomas team boys vs sophie team girl tegen elkaar te zien! Worden beide kanten ook prima belicht.
  Leuke video deze week trouwens🙂

 14. Sorry maar ik vind dat je niet altijd een heel kloppend beeld hebt van vrouwen en vrouwen onder elkaar. Of ik ken en ben gewoon een ander type vrouw haha.

 15. Als jij het allemaal hebt meegemaakt, weet je dat het door de productie ook allemaal verdraaid wordt en er nu overal op social media wordt verspreid dat die 15 sec filmpjes scripted waren… al die beelden die naar de mannen gaan worden verdraaid, maar naar de vrouwen net zo! Lijkt nu alleen maar alsof die mannen niks fout hebben gedaan, terwijl die dingen die Kevin allemaal zegt en Gregory in het begin heeft gedaan ook niet helemaal okay zijn…

 16. Karina ,of hoe ze ook heet! HELEMAAL gestoord! Ik ben zelf een vrouw,zit in een nog langer relatie,maar hoe zij t heeft aangepakt is niet oké. Zij mag absoluut leren van hoe het wel hoort en sterker in haar schoenen staan! Blijkbaar is zij super makkelijk te beïnvloeden……jammer! Jammer jammer!……ow jah vuurtje op de achtergrond is back😁

 17. Videoboodschap van eva is door de productie veranderd, en karina heeft wel 15 sec gepraat in haar boodschap maar dat hebben ze niet laten zien

 18. Top dit, kan toch elke week steeds weer effe 20 minuten kijken naar iemand met precies de zelfde mening als ik. Zat tijdens het kijken van deze aflevering mijn complete hand op te eten van de irritaties haha

 19. Je zegt zelf wel dat jij niet bent vreemd gegaan op tv, maar ondertussen loop jij over Jaydi te zeggen dat zij soortvan qua gevoelens ook vreemd al is gegaan. Terwijl JIJ ook met Danielle ook al toen best te ver was gegaan qua woorden etc. Dus ga niet beoordelen op dat als je jij precies t zelfde hebt gedaan.

 20. Ik heb t eerlijk waar zo te doen met Greg. Ik denk dat ze het express tussen die 2 zo spannend mogelijk voor tv hebben gemaakt, want Jaydi was er al klaar mee dus daar was geen spanning meer te krijgen. Ik vind t gewoon heel naar om mensen uberhaupt zo te zien, maar zeker nadat hij nog met hoop naar die video boodschap ging, om hem dan te zien flippen, vind ik echt heel zielig om te zien. Arme Greg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *