Related Posts

45 thoughts on “KARINA DOET HET MET DARRYL! 😱 | REAGEREN OP TEMPTATION ISLAND 🌴 | Afl. 12

 1. Kevin in een dierentuin: “Kijk dat is echt een olifant weet je wel. Maar dan echt een olifant weet je wel. Maar dan echt een olifant olifant weet je wel”

 2. Karina is echt niet eerlijk bezig OF wij worden in de maling genomen.. als het eerste het geval is zou ik het op het hollen zetten als ik Daryl was

 3. Ik irriteerde me er zo erg aan hoe Monica gewoon doodleuk vroeg wat Jaydi ervan vond dat ze geen boodschap heeft ontvangen 🥴🥴

 4. Ik snap niet dat ze niet laten weten aan Jaydi dat Sonny weg is, nu denkt ze dat hij geen videoboodschap heeft gestuurd waardoor zij weer boos op hem wordt en het gaat toch juist om persoonlijke groei

 5. Ligt t aan mij of ziet die Kevin eruit alsof ze ergens in een lab Hulk Hogan met een barbiepop hebben laten "smashen"

 6. Ik begin echt het idee te krijgen dat Karina naar Temptation is gegaan om een ander te vinden, want Greg is zich echt super aan het ontwikkelen en Karine liegt, bedriegt en loopt te ''knuffelen'' met iemand anders. Als die thuiskomt krijgt ze enorme reality check, want dit was pure lust en ze gaat nog veel spijt krijgen.

 7. het hele programma zit vol met kansloze tokkies die niet meer snappen van een relatie dan de fysieke aantrekkingskracht. het iq van iedereen samen komt net op 100, bescherm die mensen tegen zichzelf, trieste videoland

 8. Ben ik de enige die zich irriteerde toen ze vroegen naar de video beelden en hun emoties erbij? Dus was pure opvulling van de uitzending aangezien we het gezien hadden in de vorige aflevering.

 9. Sophie die in een topje vertelt dit weekend gaat het sneeuwen waar ik zelf ook heel enthousiast over ben.
  Ik die zomer vibes bij jou krijg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *