HET IS UIT.. EEN PIJNLIJKE BREAK-UP | REAGEREN OP TEMPTATION ISLAND 🌴 | Afl. 7Verify hier de vorige reageren op: (afl. 6) En volg me ook op instagram! voor het kijken!

Related Posts

41 thoughts on “HET IS UIT.. EEN PIJNLIJKE BREAK-UP | REAGEREN OP TEMPTATION ISLAND 🌴 | Afl. 7

 1. Ik kijk geen temptation en toch kijk ik dit… waarom kijk ik dit! Omdat ik toch wel heel goed ga op je feedback, en in 1 klap weet waar het over gaat

 2. 5:43 Jaydi zei eerder al dat ze zich eenzaam voelde, zo alleen in dat grote bed, en is daarom naar de bank verhuisd
  En in de kamer van Jaydi hangen camera's maar in de kamer van de singles niet 😉

 3. Ik ga echt stuk om deze aflevering, zijwieltjes? 😂😂 Zit hij op de kleuterschool hahahah. Wil je ook weer eens reageren op lang leve de liefde? Liefsssx

 4. "als ze haar vleugels wilt spreiden dan moet ze dat doen" "k ben geen bezitterig type" en vervolgens zeggen dat ze niet bij hem weg mag "WIJ GAAN NIET UIT ELKAAR" snap er niks meer van

 5. Maar ff serieus als sonny 3 jaar zijn leven heeft ingeleverd dan is het toch ook geen gezonde relatie geweest en dan lijkt het mij ook dat hij er geen plezier in gehad heeft dus wat zeikt hij

 6. Ik vraag me echt af of jaydi bij sonny in de klas heeft gezeten op school. Anders kon ze toen al zien dat ze beter niet met hem kon samenwerken aan projecten

 7. Die scène vanaf 4:09 over Liyah en Gregory is totaal verkeerd in het plaatje gezet. Liyah heeft gisteren via Instagram duidelijk gemaakt dat ze hier aan het huilen was omdat ze graag naar huis wilde en haar vrienden miste en niet omdat ze het moeilijk vond dat Gregory afstand van haar hield.

 8. nou soof, ik had echt niet verwacht dat je soortvan team sonny zou worden, ik dacht ook dat je m uitkotste na alles dat ie heeft gezegd. hij is toxic voor haar en een narcist. ik vind het juist supernetjes dat ze m een boodschap heeft gestuurd, ipv wachten totdat hij super pijnlijke beelden te zien krijgt!!! wat had ze dan moeten doen? ben blij voor dr dat ze dr vleugels heeft gespreid.

 9. Maar ik vind ook dat het heel goedkoop is van Jaydi om te beginnen met “De afgelopen 3 jaar heb je me veel pijn gedaan.” Alsof hun relatie alleen maar drama was. Zeg gewoon wat er gebeurd is, dat je een andere leukere jongen hebt gevonden dat je het niet leuk vond hoe je hebt gesproken de laatste paar dagen bij die andere dames. Praatjes dat gaat te ver, maar zij ligt wel lekker te knuffelen en te doen met die Ricky. Iedereen vuurt Sonny maar niemand kijkt naar wat zij doet..

 10. OMG die droom dat je op school zit, super herkenbaar OOK bij wiskunde..BI-ZAR! Soms zo levensecht dat je bij het wakker worden twijfelt of je wel echt je diploma hebt gehaald.

 11. Sonny z’n uitspraken zijn natuurlijk niet oke daar is iedereen het wel over eens denk ik, en dat jaydi na 1 week haar relatie van 3 jaar over boord gooit d.m.v. een video boodschap zijn ook de meningen over verdeeld. Maar dat ze dan (waarschijnlijk) dezelfde avond nog bovenop die gozer duikt op tv vind ik toch wel respectloos tegen over Sonny, wat ie ook heeft gezegd. Ze heeft toch 3 jaar een relatie met hem gehad en er zijn altijd 2 kanten aan het verhaal. Ik vind t oprecht ook niet netjes hoe jaydi zich gedraagt. Sonny doet t met woorden, jaydi met daden.

 12. Ik kijk het programma echt nooit, maar ik kijk wel elke week reageren op. Haha ik moet er elke week weer zo om lachen😂😂. Sophie wat ben je leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *