Dit wist je nog niet over Sonny… Temptation Island Afl. #7Vergeet niet te abonneren! Buiten Youtube kan je me ook op andere manieren volgen… Twitter: @RijkRainman Snapchat: @RijkHofman Instagram: …

Related Posts

39 thoughts on “Dit wist je nog niet over Sonny… Temptation Island Afl. #7

 1. 2021 begon goed voor mij. Ik viel met mijn rug tegen een tafel aan en heb nu het gevoel alsof mijn rug gebroken is. Voor de rest hoop ik dat 2021 een goed jaar wordt

 2. Begonnen met een aantal vernieuwingen dit jaar Rijk? Shirt aan, filmen vanuit een andere hoek & je zat zelfs even op een stoel tijdens de video. Laat wel weer zien hoe veelzijdig je bent, houden we van!

 3. Ik vind het wel mooi dat iedereen zegt wat voor een erge vriend Sonny is en hoe hij zichzelf voor lul zet eigenlijk, al is het wel zielig.

 4. Aw Jammer voor Sonny dat hij niet meer de zijwieltjes kan zijn van zijn levensproject. Jaydi heeft gwn dat trappetje uit de put gehaald en nu heeft die 3jaar uit z'n leven gehaald voor zijn ✨purpoos✨

 5. Rijk: k ga vandaag toch maar deze video maken want er doet een nieuw stel mee!!!!
  Rijk vervolgens de hele video: Sonnyyy

 6. hardop gelachen bij de video van jaydi hahahah echt helemaal plat gebrand. je hebt me 3 jaar lang pijn gedaan eerzte zin hi la risch

 7. Neeeeeeee mij is precies het zelfde overkomen! Stuk van m'n tand afgebroken echt 10 over 12! Happy new year 😂😂😂😂

 8. Haha okee ik heb echt 3x teruggekeken. Want ik kijk temptation met ondertiteling en dan zegt de ondertiteling Lesley: Brabant is een leuke provincie. Maar dat zegt ie echt niet. Lol, ja Brabant is een provincie. Fijn zo'n aardrijkskunde les 😅😅

 9. Veel narcistische trekjes heeft die Sonny. Zoekt niet een liefdesrelatie, maar een relatie waar hij een dame doelbewust klein kan houden zodat hij zich superieur kan voelen.

 10. Oh Rijk! Tranen van het lachen, heerlijk ontspannen tijdens de blok. Echt mega fijn dat je dit doet!
  Mijn vriendinnen en ik uit Antwerpen zijn helemaal fan:))

 11. Jij ook een gelukkig 2021 Rijk!

  Ps. Door jou twijfel ik bijna om echt Tempatation Island te kijken, kutzoooi

 12. Quotes van Sonny “ 3 jaar hulp” en “ mag ik deze ruimte even voor me opeisen , voor mezelf “ is narcisme at its finest . Hoe wil je allemaal mensen wegsturen bij een plek uit een villa waar je overal had kunnen zitten huilen in een hoekje 🤦🏻‍♀️

 13. Maar even wat is sonny een kwal. Nu al de meest irritante persoon van 2021. En t jaar is pas net begonnen. Covid of sonny? Covid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *