CARRIERE ADVIES & TEMPTATION ISLAND – MUKBANG (MET KAJ) #8Yay, weer een nieuwe video op mijn kanaal! Als je het leuk vindt om op te hoogte te blijven van mijn uploads, dan kun je (free of charge) abonneren op mijn kanaal through …

Related Posts

48 thoughts on “CARRIERE ADVIES & TEMPTATION ISLAND – MUKBANG (MET KAJ) #8

 1. 17:35
  Er is geen vergunning gegeven voor de demonstratie. Daarom is er is omgeroepen dat de mensen weg moesten. Toen dit niet gebeurde kwam de politie in actie.

 2. Heel grappig. Hij leest haar echt. Zij kijkt hem bijna niet aan, en hij leest haar echt. Ik vraag me toch af of er nooit wat is gebeurd tussen de twee, in Cherso of Albufeira toentertijd. Nu de beste matties, mooi.

 3. Ik wilde een periode verpleegkundige worden en ben nu medeoprichter van een social media ads bedrijf… je interesses gaan nog alle kanten op

 4. ik ben echt blij dat er steeds meer bn'ers waaronder dus jullie en bv Peter r de vries zich bewust zijn van wat er gaande is onder de jongeren, en dat jullie je er ook over uitspreken. want een heel groot deel van de jongeren (waaronder ikzelf) kampt inderdaad met depressies en dergelijke, maar er wordt totaal niet naar geluisterd of iets aan gedaan en wanneer we dan wel proberen iets te doen wat als uitlaatklep kan dienen (bv feestjes of samenkomen met vrienden) dan worden wij weer bestempeld als de schuldigen van hoge besmettingscijfers etc.

 5. Trouwen ouderwets? Trouwen maakt een relatie juist OFFICIEEL en niet dat buitenechtelijke gewandel van de een naar de ander

 6. Die losers die rellen maken gewoon misbruik van de situatie, nu hebben ze eindelijk weer een reden om te stelen/slopen en rellen omdat ze normaal gesproken toch al geen leven hebben. Niks te maken met demonstreren..het boeit ze waarschijnlijk geneens wat er aan de hand is en op deze manier mag NIEMAND straks meer echt demonstreren.

 7. Ik heb op de basisschool HAVO advies gehad met een citoscore van 550. Dit omdat ik niet in Nederland geboren heb en ik het 'moeilijk zou krijgen vanwege mijn achtergrond'. Op de middelbare school werd ik uitgelachen door mijn mentor toen ik vertelde dat ik Geneeskunde wilde studeren. 'Je kunt niet alles is het leven krijgen' zei mijn mentor. Over een jaar ben ik afgestudeerd als arts. Advies aan alle jonge mensen met dromen: laat je NOOIT vertellen dat jij iets NIET kunt.

  En voor alle jonge mensen die dit lezen: WEL STUDEREN AUB. Dit zijn Youtubers die zelf niet gestudeerd hebben en rijk zijn geworden aan video's maken en nu denken te kunnen vertellen dat je geen studie nodig hebt. Oftewel ze leven in een droomwereld en weten niet hoe het werkt in de praktijk, omdat zij dit nooit meegemaakt hebben. Ik vind dat er zeker zaken op de lagere school veranderd moeten worden. Maar in de video wordt studeren afgezwakt. Met zoveel jonge kijkers zou ik daar echt mee oppassen Monica en Kaj. Jullie referentiekader is het MBO. Leuk voor jullie dat jullie daar niks van geleerd hebben, maar dat ligt waarschijnlijk meer aan jullie dan de studie. Een studie brengt je zeker ergens in je leven naast een diploma. Het draagt bij aan je ontwikkeling als mens, je leert er kritisch door denken en leert fouten te maken en weer op te staan. Jullie hebben dan wel geen studie nodig gehad voor jullie carriere maar dat geldt niet voor de overige 99%. De gemiddelde jongere die niet gestudeerd heeft leeft óf van het geld van zijn/haar ouder óf heeft een WAJONG uitkering.

 8. Wat fijn om jullie blik op de rellen en demonstraties te zien! Ik ben het volkomen met jullie eens en hoop dat meerdere de twee apart kunnen houden.
  Super leuke video❤❤

 9. Mensen gaan mij vast haten dat ik dit zeg, maar het begint me een beetje tegen te staan dat (zover ik kan zien in de videos) monica elke dag vlees eet en het verheerlijkt hoe lekker het wel niet is. Een mukbang met vegan eten zou super leuk zijn of een dag in de weekvlog zonder vlees. Super goed voor het milieu en leuk om te kijken !

 10. Haha grappig! Ik heb ook luchtvaardienstverlening gevolgd (3 hele maanden🤣) en toen heb ik de opleiding onderwijsassitent gevolgd (die wel afgemaakt) en nu zit ik in mijn 3e jaar van de studie HBO-Rechten 😂

 11. de mensen die aan het vernielen zijn en bij de rellen zijn, zijn gewoon volwassen mensen. vast ook jongeren, maar vooral whole ass volwassen mensen

 12. wauw monica ik ben verliefd op je nagels! waar heb je ze laten doen 🤍
  leuke video trouwens, heerlijk om naar te kijken. love the content lately

 13. Er is sws super veel discriminatie/racisme ook bij het toewijzen van schooladviezen. Ik kreeg op de basisschool een havo/vwo advies terwijl ik echt een vwo kind was met ook die Cito score. Er was geen onderhandeling mogelijk (mijn ouders kende de taal ook niet zogoed om het voor mij op tr nemen, en als kind kan je gewoon niet zoveel) terwijl ik mijn Nederlandse klasgenootjes zonder hoge scores en adviezen een voordeel van de twijfel behandeling zag krijgen.

  Heeft bij mij echt er voor gezorgd dat ik gewoon op de middelbare school super gedemotiveerd werd en heb eindstand de havo afgemaakt (nog nooit in mn leven hoeven leren of huiswerk gemaakt). Daarna naar het hbo met echt twee vingers in mn neus de eerste twee jaar gehaald, en nu ben ik mn universitaire bachelor aan het afronden. Rond mn 19 eindelijk een beetje uitdaging gevonden op de uni. Dus er gaat wel echt veel meer mis in het onderwijs, ook op de basisschool

 14. Die demonstranten moesten weg omdat de opgefockte jeugd eraan zou komen en om dat voor te zijn wilde ze dat iedereen weg ging. Niemand ging weg en de jeugd stormde binnen. Daarom kwamen de spuiten etc.

 15. Ik reageer nooit, maar wat goed en krachtig gesproken over de rellen/maatregelen! Erg fijn om naar te luisteren, dankjewel.

 16. Ik ben vroeger begonnen op het vmbo/t, maar heb nooit het gevoel gehad dat dat minder of slecht was. Dat komt echt door mn ouders, die trots op me waren ongeacht het niveau dat ik deed. Uiteindelijk havo gedaan en nu net een masterdiploma rechten behaald. Ik heb gedaan waar ik goed in was, terwijl ik altijd heel slecht was in wiskunde, economie, natuur en scheikunde, etc. Doe wat je leuk vindt, dan kom je er wel!

 17. Gaan mensen rellen dan hoor je het woord 'jongeren' opeens overal vallen. Maar dat het hele leven van jongeren draait om netwerken wat nu niet kan, wij alle lasten van het heden moeten dragen in de toekomst en het aantal depressies blijft toenemen lees je 1 keer en daarna nooit weer. Zit er een keer een jongere bij jinek is het famke louise….ongelooflijk.. nog geen fatsoenlijke student daar aan het woord gehoord!

 18. Er kan wel een grens bereikt zijn maar wat wil je dan dat de regering doet? De regering probeert alleen maar het beste te doen om zo weinig mogelijk mensen in de ziekenhuizen te hebben.

 19. Jeetje wat ben ik het met het laatste stuk oneens. Iedereen is klaar met de maatregelen. Maar er is geen andere oplossing op dit moment. Tuurlijk zou de politiek iedereen veel meer vrijheden willen geven, als die mogelijkheid er was was dat allang gebeurd.

 20. Dat van 020…. burgermeester had er gewoon geen toestemming gegeven. Daar had hij zijn rede voor. En hij heeft het recht. Ik weet bv dat de klassieker ook was op dat moment van voetbal. Dus misschien kon hij geen veiligheid geven. En…. er werd tig keer omgeroepen ga weg. En dàt is het. Dus het is heel normaal dat dan t plein schoongespoeld wordt.

 21. Ik ben ook van mening dat de adviezen op de basisschool echt nergens op slaan. Ik kreeg mavo advies omdat ik ADHD hebben druk was, uiteindelijk Cito hoog gescoord en toch naar havo/vwo gegaan en nu doe ik prima Universiteit. Die adviezen slaan dus nergens op.

 22. Helemaal mee eens Kaj. Als je naar de krachten van kinderen met ADHD, ADD of ASS gaat kijken kun je er zo veel meer uit halen. En een goeie begeleiding is hierin super belangrijk. En daarnaast voor meisjes dat het eerder opvalt en er eerder een diagnose gesteld kan worden. Ik ben zelf van op mijn 19e gediagnosticeerd en ik zit momenteel in mijn 2e jaar HBO Social Work😊

 23. Is het misschien een idee dat mukbangs vanaf nu alleen met drinken plaatsvinden en geen eten? Ik ben continu mijn kokhalsneigingen aan het onderdrukken en tegelijkertijd enorm van dit gesprek aan het genieten. Oh wacht ik weet het. Ik ga gewoon de keuken schrobben en m’n tel ook op standje 10. Ok laat maar ik delete deze comment wel, wat voegt het toe joh. Precies niks. Heeey Corona-libi, how YOU doin! Pff shoot me.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *